L Aniversari Secret PDF

El libro L Aniversari Secret en formato PDF. El libro L Aniversari Secret en formato MOBI. El libro L Aniversari Secret en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Kate Morton. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es L Aniversari Secret Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,52 MB
ISBN
9788483654965

DESCRIPCIÓN

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Comprar el libro L'aniversari secret de Kate Morton, Suma (9788483654965) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...

L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit ambEl jardí oblidat, per regalar-nos una història addictiva i sorprenent.»Bloc De todo un poco «L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració.

LIBROS RELACIONADOS