L Aniversari Secret PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de L Aniversari Secret en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de L Aniversari Secret en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Aniversari Secret en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es L Aniversari Secret Image
FECHA
2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,54 MB
ISBN
9788483654965

DESCRIPCIÓN

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Empieza a leer L'aniversari secret (SUMA) de Kate Morton en Megustaleer 1959 En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s'amaga a la caseta de l'arbre de la seva infantesa. Des d'allà, la ...

Compra el libro L'ANIVERSARI SECRET. MORTON, KATE (ISBN: 9788483654965) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

LIBROS RELACIONADOS