La Filosofia De Josep Maria Capdevila PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Filosofia De Josep Maria Capdevila en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de La Filosofia De Josep Maria Capdevila en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Filosofia De Josep Maria Capdevila en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es La Filosofia De Josep Maria Capdevila Image
FECHA
2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,57 MB
ISBN
9788472027114

DESCRIPCIÓN

Josep Maria Capdevila (1892-1972) és un dels intel·lectuals més destacats de la primera meitat del segle XX a Catalunya. Les particularitats de la seva obra, que aplega uns pocs i breus volums, un extens epistolari i innombrables articles i manuscrits, han empès Joan Cortada a analitzar aquest context documental ingent i a estructurar-lo a partir d?una lectura genètica.
DESCARGAR LEER EN LINEA

La filosofia de Josep Maria Capdevila,1 on s'apunten les pistes per a un estudi del pensament social i polític del crític olotí. A aquella nota volem afegir-hi també el que ens ha anat descobrint, en els marges de la reflexió política i en

Josep Maria Capdevila Balanzó (Olot,1892- Banyoles,1972), llicenciat en dret, passà pels Estudis Universitaris Catalans.El 1919 fou nomenat, amb Joan Crexells, assistent del seminari de filosofia d'Eugeni d'Ors i fou un dels fundadors de la Societat Catalana de Filosofia (1923).

LIBROS RELACIONADOS