Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) PDF

El libro Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) en formato PDF. El libro Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) en formato MOBI. El libro Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Llach. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Memoria D Uns Ulls Pintats (Edicio Especial) Image
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,22 MB
ISBN
9788497878159

DESCRIPCIÓN

Quatre amics, dos nois i dues noies nascuts el 1920, creixen junts al barri obrer de la Barceloneta. Comencen a descobrir el món en un ambient humil i llibertari, i la proclamació de la República els obre un amplíssim horitzó de possibilitats, il·lusions i esperances. Però la Guerra Civil i la posterior repressió franquista ho estronquen tot. La vida de tots quatre i de les seves famílies queda marcada per l'impacte d'uns fets històrics que influeixen d'una manera especialment tràgica en la relació d'amor i d'amistat entre els dos nois, Germinal i David. El mateix Germinal, ja vell, narra la seva experiència escruixidora a un jove director de cinema que busca argument per fer una pel·lícula històrica. Reconstrucció vivíssima d'un període sovint mal explicat, Memòria d'uns ulls pintats és, per damunt de tot, una extraordinària història d'amor.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Descargar libro MEMÒRIA D'UNS ULLS PINTATS EBOOK del autor LLUIS LLACH (ISBN 9788497877763) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

Primera presentación en persona de la novela "Memòria d'uns ulls pintats" de Lluís Llach en la "Setmana del Llibre en Catal ...

LIBROS RELACIONADOS