Mon De Paraules 1-3 Anys PDF

Descubre el libro de Mon De Paraules 1-3 Anys con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Mon De Paraules 1-3 Anys en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mon De Paraules 1-3 Anys y otros libros de Anna Navarro Novell.
Enmarchaporlobasico.es Mon De Paraules 1-3 Anys Image
FECHA
2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,30 MB
ISBN
9788482868943

DESCRIPCIÓN

Enfocament constructivista de la lectura i l'escriptura.Material de treball adreçat als mestres i les mestres que fa possible assolir un dels grans reptes dels infants: l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura.Inspirats en l'enfocament constructivista, els quaderns Món de paraules aporten propostes concretes de treball amb el propòsit de guiar, d'una forma senzilla i alhora atractiva, tot aquells que s'inicien en el treball de fer llegir i escriure seguint les darreres aportacions i orientacions pedagògiques.
DESCARGAR LEER EN LINEA

LITERATURA CATALANA. Moviments literaris SEGLES xix I xx 1. S E G L E X I X R E N AI X E N Ç A DATES MOVIMENTS ESTÈTICS I LITERARIS AUTORS I OBRES MÉS IMPORTANTS 1833-1877 -Romanticisme -Realisme (Costumisme) -Naturalisme -POESIA: Jacint Verdaguer, Marià Aguiló, J. Pons i Gallarza, Rubió i Ors.

A més, fa molts anys que llegiu, escriviu i intenteu esbrinar els secrets del món de les paraules. Molts ànims i comenceu la vostra cursa com a detectius! . PRIMER formeu equips de dues persones: el més observador, més crític i que li agrada fixar-s'hi en els detalls, serà Sherlock Holmes.

LIBROS RELACIONADOS