Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà Image
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,76 MB
ISBN
9788494270222

DESCRIPCIÓN

Pep Coll recull noranta-dos relats mítics i llegendaris del Pallars Sobirà. L’autor proposa descobrir aquests indrets reals del Pallars Sobirà on, segons l’imaginari pallarès, han esdevingut fets extraordinaris.Així doncs, tal i com diu en Pep Coll, us desitgem un «Bon viatge per la geografia fantàstica de cap a cap del Pallars Sobirà: des de l’infern de Collegats a la mina d’or de Clavera, des dels caçadors petrificats d’Espot al paradís perdut del riu de Santa Magdalena».
DESCARGAR LEER EN LINEA

Guia d'indrets mítics i llegendaris de la Ribagorça romànica ... sovint en clau fantàstica, les pors i les il·lusions, els rituals màgics i les devocions religioses, els records ancestrals en definitiva, de l'imaginari pirinenc. De la Casa encantada ... (Pallars Jussà, ...

El autor de Guia d'indrets mítics i llegendaris del Pallars Jussà, con isbn 978-84-9034-317-3, es Pep Coll, esta publicación tiene ciento noventa y dos páginas.. Este libro lo edita Cossetània Edicions. En 1996 esta editorial comenzó su primera singladura y actualmente se encuentra en Tarragona.

LIBROS RELACIONADOS