Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà PDF

Descubre el libro de Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà y otros libros de Pep Coll.
Enmarchaporlobasico.es Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà Image
FECHA
2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,23 MB
ISBN
9788494270222

DESCRIPCIÓN

Pep Coll recull noranta-dos relats mítics i llegendaris del Pallars Sobirà. L’autor proposa descobrir aquests indrets reals del Pallars Sobirà on, segons l’imaginari pallarès, han esdevingut fets extraordinaris.Així doncs, tal i com diu en Pep Coll, us desitgem un «Bon viatge per la geografia fantàstica de cap a cap del Pallars Sobirà: des de l’infern de Collegats a la mina d’or de Clavera, des dels caçadors petrificats d’Espot al paradís perdut del riu de Santa Magdalena».
DESCARGAR LEER EN LINEA

GUIA DELS INDRETS MÍTICS I LLEGENDARIS DEL PALLARS SOBIRÀ, COLL, PEP, ... GUIA DELS INDRETS MÍTICS I LLEGENDARIS DEL PALLARS SOBIR ... útil y actualizada para " viajar mejor pagando menos " mientras se conocen todos los encantos y rincones secretos de la isla de Lanzarote.

Campanars i campanes al Pallars Sobirà. Entre el seny i la rauxa. Autor: ROIG, Francesca; ORRIOLS, ... DVD Els armats d'Esterri d'Àneu. 25 anys de la recuperació MEMÒRIA I HISTÒRIA. ... El patrimoni sincer, el Romànic de la Guingueta d'Àneu.

LIBROS RELACIONADOS