La Musa Fingida. La Venjança ÉS La Seva ÚNica Llei PDF

El libro La Musa Fingida. La Venjança ÉS La Seva ÚNica Llei en formato PDF. El libro La Musa Fingida. La Venjança ÉS La Seva ÚNica Llei en formato MOBI. El libro La Musa Fingida. La Venjança ÉS La Seva ÚNica Llei en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Max Besora. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es La Musa Fingida. La Venjança ÉS La Seva ÚNica Llei Image
FECHA
2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,36 MB
ISBN
9788412070583

DESCRIPCIÓN

La musa fingida és l’últim llibre de Max Besora, que amb la seva novel·la anterior, Aventures i desventures de l’insòlit i admirable Joan Orpí, conquistador i fundador de la nova Catalunya, va guanyar el Premi Ciutat de Barcelona i va obtenir el favor unànime dels lectors i la crítica. En aquesta nova proposta, Max Besora crea un calidoscopi de situacions absurdes que, per raons encara més absurdes, acaben esclatant en una violència descontrolada. Es tracta d’una novel·la plena de sentit de l’humor, que comença com un recull de contes però que, a poc a poc, va construint una obra coral, no només per la varietat de personatges que hi apareixen sinó també pels diversos de gèneres literaris que la conformen.Fins i tot, en un darrer episodi, Mandy Jane, la protagonista del llibre, s’encara a l’autor per a qüestionar-li les seves decisions, cosa que enceta una sèrie de reflexions sobre la responsabilitat de l’autor a l’hora d’escollir els temes de les seves obres, i, sobretot, la manera de tractar-los.
DESCARGAR LEER EN LINEA

"La venjança és la seva única llei", diu el subtítol. La contraportada em va acabar de convèncer: "La Musa Fingida conté situacions interessants, fastigoses i divertides al mateix temps! S'hi succeeixen baralles, assassinats i orgies de sang!".

Descubre todas las novedades del mes en libros: más vendidos, narrativa romántica y erótica, autoayuda y espiritualidad, economía, historia, infantil, juvenil, novela negra.

LIBROS RELACIONADOS