Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Fem Les Paus. Mediacio 3-6 Anys Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,39 MB
ISBN
9788432910838

DESCRIPCIÓN

Petits i grans necessitem viure en entorns acollidors que ens motivin a resoldre els conflictes quotidians constructivament amb autonomia.Fem les paus és una proposta de treball a l’aula (3-6 anys) adreçada a crear situacions de convivència que provoquin la reflexió sobre les maneres de relacionar-nos amb les altres persones.El grup-classe constitueix el context-social ideal on posar en pràctica les estratègies de mediació que fomenten la comprensió dels conflictes, la comunicació oberta, l’expressió d’emocions i sentiments, les habilitats de pensament, la participació activa i la convivència pacífica. No hi ha dubte de que un clima de convivència positiu pote ncia els processos de construcció de coneixement i alhora, educa persones capaces d’afrontar les dificultats de la vida sense necessitat de recòrrer a la violència.
DESCARGAR LEER EN LINEA

FEM LES PAUS és un board book o conte de cartó especialment indicat per a nadons d'entre 0 a 3 anys. Es tracta d'un Concept book on només apareix una imatge o escena senzilla per pàgina. Editat per El Cep i la Nansa edicions, en la versió en català i Carambuco ediciones en castellà, és el 8é volum…

Petits i grans necessitem viure en entorns acollidors que ens motivin a resoldre els conflictes quotidians constructivament amb autonomia. Fem les paus és una proposta de treball a l'aula (3-6 anys) adreçada a crear situacions de convivència que provoquin la reflexió sobre les maneres de relacionar-nos amb les altres persones.

LIBROS RELACIONADOS