Mascares Per A Pintar (Taronja) PDF

Descubre el libro de Mascares Per A Pintar (Taronja) con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Mascares Per A Pintar (Taronja) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mascares Per A Pintar (Taronja) y otros libros de Vv.aa..
Enmarchaporlobasico.es Mascares Per A Pintar (Taronja) Image
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,62 MB
ISBN
9789037493948

DESCRIPCIÓN

Aquesta col·lecció d’imaginatius llibres garanteix hores de diversió als infants. Els nens poden retallar les màscares, pintarles, posar-se-les i disfressar-se per jugar.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Pinta la capsa i les orelles de color carbassa clar (que s'aconsegueix barrejant groc amb una mica de vermell). D'una ouera de cartró, retalla una de les cavitats i pinta-la de negre per fer de nas. Quan la pintura estigui seca, enganxarem el nas a la caixa amb cola blanca.

Política d'ús de Cookies. Aquesta política estableix que Abacus cooperativa utilitza i protegeix qualsevol informació que proporcionis quan utilitzes aquest lloc web. Abacus cooperativa es compromet a garantir que la teva privadesa estigui protegida. En cas que et demanem que ens proporcionis certa informació per la qual pots ser identificat en usar aquest lloc web, pots estar segur que ...

LIBROS RELACIONADOS