El Celler De Can Roca: Una Simfonia Fantastica PDF

El libro El Celler De Can Roca: Una Simfonia Fantastica en formato PDF. El libro El Celler De Can Roca: Una Simfonia Fantastica en formato MOBI. El libro El Celler De Can Roca: Una Simfonia Fantastica en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Coll. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es El Celler De Can Roca: Una Simfonia Fantastica Image
FECHA
2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,46 MB
ISBN
9788461102129

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Joan Roca i Fontané (Gerona, February 11, 1964) is considered one of the best chefs in the world. Although he trained academically at the Escola d'Hosteleria in Girona, where some years later he would serve as a teacher, his culinary vocation began to be forged in Can Roca, the family restaurant run by his parents.

Protecció de dades: De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de el Celler de Can Roca amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar ...

LIBROS RELACIONADOS