El Temps I El Clima PDF

El libro El Temps I El Clima en formato PDF. El libro El Temps I El Clima en formato MOBI. El libro El Temps I El Clima en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Javier Martin Ulde. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es El Temps I El Clima Image
FECHA
2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,48 MB
ISBN
9788449700903

DESCRIPCIÓN

Clima i meteorologia són dos conceptes que solen anar entrella‡ats, que freqüentment es confonen i dels quals tenim, moltes vegades, una definició intu‹tiva. Associem el clima a la meteorologia atmosfèrica, sense sospitar que el sistema climàtic, escenari en què es desenvolupa el clima, és d'una gran complexitat, en abastar l'aire i els oceans, la superfície terrestre, la biosfera, els gels i el sistema socioeconòmic. Plantejar les interrelacions entre tots ells és un dels objectius d'El temps i el clima. Les seves pàgines ens descobriran que l'homogene‹tat, més que la variabilitat, defineix les sèries climàtiques, encara que ens resistim a reconèixer-ho, i continuem pensant que allò que caracteritza un clima són els valors meteorològics extrems, com si li concedíssim al temps una vocació insaciable de superació. El temps i el clima ens introdueix i guia per a una visió de clima nova, ri...
DESCARGAR LEER EN LINEA

El Tiempo. Predicción para los municipios españoles: Vilanova i la Geltrú (Barcelona) - Predicción 7 días - Tabla

Además, de factores como la temperatura, el viento o la presión, hay otros que influyen sobre el clima pudiéndolo modificar de forma importante, como los siguientes: Altitud: es la distancia vertical que existe entre un punto de la tierra y el nivel del mar. Cuanto más alta sea, el clima suele ser más fresco.

LIBROS RELACIONADOS